Nar Mektep Derneği

2022 Kurban Kampanyası

2022 Kurban Kampanyası

Nar Mektep; ihtiyaç sahipleri ile aranızdaki köprü görevine Kurban Bayramında da devam ediyor. 

Bilindiği üzere ihtiyaç sahiplerine imkanlar dahilinde gıda başta olmak üzere giyim, eşya, fatura ve kira destekleri de verilmektedir. Bu çalışmalar tamamen sizlerin desteğiyle gerçekleşmektedir.

Dini gerekliliklerin yerine getirilmesinde de sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda sizlerin dini görevlerinizi yerine getirmenize yardımcı olmak ve kurban kesemeyen ihtiyaç sahiplerine de et imkanı sunabilmek için yurtiçi ve yurtdışı kurban kesimi yaptırıyoruz.

Yurtiçi kurban bedelimiz 1.900 TL/küçükbaş olup kesimler Ankara'da yapılıp etleri aynı gün içerisinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılacaktır.

Yurtdışı kurban bedelimiz 1.200/TL (Küçükbaş veya büyükbaş hissesi) olup kurbanlar afrikada kesilip ihtiyaç sahiplerine dağıtılacaktır.

Yurtdışı kurbanların dolar bazında ödenmesi ve yurt içi kurbanlarında da kesim ücreti gibi masrafların olmaından dolayı kurban bedelli bir miktar fazla oluşmaktadır. Kurban ücreti ödendikten sonra kalan bedel yine dernek faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde hedef kitlemiz olan ihtiyaç sahipleri, gıda bankacılığı sistemi ve gençlere yönelik kullanılacaktır.

Tüm faaliyetlerimizde olduğu gibi kurban bağışlarınız da şeffat bir şekilde yerlerine ulaştırılacak olup, kesim ve dağıtım görselleri sizlerle paylaşılacaktır.

Yorum Gönder

Güvenlik Kodu 20 + 2 = ?
Bu site, Bulut Web Site Web Tasarım Sistemi kullanmaktadır.
Canlı Yardım